Sindis tuleb suur muusikapäev

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi laulukoor.
Sindi laulukoor. Foto: Janika Ruul

Sindi laulukoor korraldab laupäeval, 12. mail Sindi seltsimajas suure muusikapäeva, kus esinevad paljud Pärnu maakonna lauljad ja tantsijad ning kontserdi annab Sindist pärit ansambel The Tuberkuloited.

Sindi muusikapäeval esinevad tänava- ja stepptantsijad, Margrit Kitse laulustuudio, solist Hannele Uutsalu, Sindi rahvatantsurühm Kuu Naised, Taastantsimiseks Täiesti Kõlbulik Segarühm Omasoodu, Selja lauluseltsing, Surju rahvatantsurühm Sõbratarid, Surju naisansambel ja naisansamblid Top Ten ja Šal-lal-laa. Päeva lõpus astub üles Sindist tuule tiibadesse saanud ansambel The Tuberkuloited ja tantsuka mängib Jaan & Co.

Kontserdi lõpus laulab Sindi laulukoor koos Tubekatega nende surematu hiti "Lilleke rohus".

Muusikapäeval on avatud töötuba, kus kontserdi ajal tegelevad lastega Sindi koori lauljad. Kohale tulevad kelgusportlastest Samojeedi koerad Pimmu, Süsi ja Liisu omanike Anneli ja Priit Matsiga.

Sindi laulukoor kogub muusikapäeval raha, et osaleda sügisel Hispaanias Barcelonas rahvusvahelisel harrastuskooride konkursil. “Europe and its Songs”.

Dirigent Kristel Reinsalu juhitud Sindi laulukoor ühendab koorifestivaliks oma jõud Viljandimaa Tarvastu kooriga Üits Viis. Ühendkoori nimi on Ulgandi, mis mulgi keeles tähendab üheskoos minemist.

Kooriga koos sõidab konkursile Sindi naisansambel Šal-lal-laa, kes võistleb Barcelonas ansamblite kategoorias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles