PTG uuendab kogemusõpet

, projekti- ja noorsoojuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu täiskasvanute gümnaasium.
Pärnu täiskasvanute gümnaasium. Foto: Urmas Luik

Pärnu täiskasvanute gümnaasium (PTG) algatab uue kogemusõppe projekti täiskasvanute gümnaasiumide õpilastele üle Eesti.

Projekti eesmärk on valmistada õpilased ette praktilise ja uurimistöö koostamiseks ning kaitsmiseks gümnaasiumi lõpueksamina. Täiskasvanute gümnaasium algatas kogemusõppe projekti seoses uue õppekava rakendumise ja praktiliste tööde osatähtsuse suurenemisega.

Uurimistööde üldteema on "Kodukoha kultuuriline identiteet“, alateemadena on välja pakutud „Kodukohas tegutsevad MTÜd ja nende tegevuse plussid ja miinused“, „Minu kodukoha looduskeskkond ja pärandkooslused“, „Pärandkultuuri objektid ja legendid“, „Külapoed kui suhtluskeskkonnad“, „Eile nägin ma ... (kodukoha nimi)“.

Projekti esimeses osas valmistavad õpilased valitud teemal fotoreportaaži ja sinna juurde kuuluva seletuskirja. Žürii valib 12. novembriks välja viis parimat tööd. Nende tööde autorid kutsutakse 23. novembril Pärnus toimuvale uurimistööde seminarile oma ettekannet esitlema.  

Žürii annab välja parima töö ja juhendaja auhinna. Publiku lemmik selgitatakse hääletusega Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi kodulehel (www.ptg.parnu.ee) ja sellest saavad osa võtta kõik Eesti täiskasvanute gümnaasiumid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles