Pärnu toimetulekukool ootab külla

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu toimetulekukooli laste tööd.
Pärnu toimetulekukooli laste tööd. Foto: Erakogu

Pärnu toimetulekukoolis näeb tuleval nädalalvaadata õpilaste tööde näitust ja võib osa saada laadamelust, kaks päeva veedavad lapsed aga koolis koos oma vanematega tegutsedes.
 

Toimetulekukooli infospetsialisti Marju Kivi jutu järgi on alates 7. maist koolimajas üleval õpilastööde näitus, kus võib näha aasta jooksul valminud joonistusi ja meisterdusi.

Teisipäeval, 8. mail 10-12 ootab toimetulekukool linnarahvastki laadale, kust võib leida huvitavat käsitöökaupa, istikuid koduaeda  ja palju muud kingituseks nii endale kui lähedastele. Töötab kohvik, kus pakutakse omavalmistatud suupisteid ja maiustusi.

9. ja 10. mail on Pärnu toimetulekukoolis koostööpäevad lastevanematega. Kivi tutvustuse kohaselt korraldab iga klass koos lastevanematega ühise ürituse, olgu sees siis ühine koogi valmistamine ja söömine või hoopiski piknik looduses. Samal ajal saab tutvuda koolimajaga, külastada tunde ja päevahoidu.
 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles