Sindi ööbik on Kätlin Kits

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Kits, Sindi ööbik 2012 vanemas lauljaterühmas.
Kätlin Kits, Sindi ööbik 2012 vanemas lauljaterühmas. Foto: Erakogu

Eile selgitati Sindi laste lauluvõistluse „Sindi ööbik“ vanemate laulurühmade parimad, Sindi ööbiku tiitli pälvis 12aastane Kätlin Kits.

Kätlin Kits esitas Piret Laikre laulu „Tee, mis viis“ ja teda juhendas Toomas Voll.

Tihedas konkurentsis tuli 8-9aastaste vanusegrupi parimaks Kätlin Koplus (juhendaja Margit Kits). 10aastaste parim oli Anna-Liisa Ats (juhendaja Toomas Voll). Parim laulja 11-13aastaste laste hulgas oli Melissa Aaslaid (juhendaja Jelena Kuvšinova). Siia vanuserühma tuli ka üks kahest välja antud eripreemiast, selle pälvis Konstantin Tšernov (juhendaja Jelena Kuvšinova).

Kõige vanemas laulurühmas, 16 -21aastaste hulgas, tuli võitjaks Helen Lehtmets (juhendaja Jelena Kuvšinova), eripreemia sai Andren Tõnson (juhendaja Jelena Kuvšinova).

Vanemas laulurühmas võistlesid 8- 21aastased noored lauljad. Lauluvõistlusest võttis osa 35 solisti, neist enamik oli Sindi gümnaasiumist, kes olid oma laulud selgeks õppinud esimest õppeaastat Sindi koolis muusikaõpetajana töötava Jelena Kuvšinova käe all. Lauljaid hindas neljaliikmeline žürii, kuhu kuulusid Helle Salumäe, Ilme Prenge, Monika Haberland ja Priit Kask.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles