Raeküla lasteaias peeti tüdrukutepäeva

, Raeküla lasteaia õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdrukutepäev Raeküla lasteaias.
Tüdrukutepäev Raeküla lasteaias. Foto: Erakogu

Pärnu Raeküla lasteaias oli muinasjutuline tüdrukutepäev, kus tüdrukud said end tunda kaunite printsessidena.

Päikesepaisteline kevadhommik algas väikestele tüdrukutele üllatusena, sest lapsed ei teadnud, mis neid sellel kaunil päeval ees ootab. Uhketes pidukleitides koguneti saali, kus  selgus, et toimub printsess Miralda sünnipäevapidu.

Sünnipäev algas tantsudega, mida juhendas muusikaprintsess Diane.
Seejärel külastasid lapsed „ilusalonge“, mida juhendasid juukseprintsessid Karin, Helena ja Tiina, küüneprintsess Annika ja krooniprintsess Hele. Kõik tüdrukud said endale uhked soengud, kroonid pähe, keed kaela ja küünedki kaunistatud.

Iga väikese tüdruku unistuseks on ju olla kordki kaunis printsess. Ja seda uhket tunnet said sel päeval kogeda kõik Raeküla lasteaia väikesed ja suured tüdrukud.

Huvi, tegutsemis- ja meisterdusrõõmu oli sel päeval küllaga. Lõpptulemusena täitus lasteaia saal tõeliselt ilusate ja uhkete printsessidega. Nähes laste silmades rõõmuhelki, tõdesime, et  printsessipidu võiks tulla järgmiselgi aastal.
Tüdrukutepäeva aitasid ilusamaks ja rõõmsamaks muuta Juuksur Tiina Rebane ja tema tütar.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles