IRL protestib vee hinna tõusu vastu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus võimuliitu kuuluv Isamaa ja Res Publica Liit edastas eile koalitsioonipartneritele taotluse, milles nõuab AS Pärnu Vee nõukogu esimehe Eino-Jüri Laarmanni väljavahetamist.

IRLi Pärnu osakonna juhatus pole rahul nõukogu töökorraldusega, mille tõttu nõukogus ei ole saanud kaitsta Pärnu kodanike ega ettevõtete huve ega ootusi linnaettevõtte teenuste hindade kujundamisel.

“Veeteenuse hinna tõstmise taotlusest on nõukogus olnud juttu põgusalt ja sisulist päevakorralist arutelu pole toimunud. Käsitlemist pole leidnud teenuse hinna tõusuga laekuva raha kasutamine ja kui nõukogu ei pööra olulistele asjadele vajalikku tähelepanu, siis ei täida see oma rolli,“ teatas IRLi kuuluv Pärnu Vee nõukogu liige Olavi Post.

Võimupartneritele Toomas Kivimägi valimisliidust, Reformierakonnast ja Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast saadetud taotluse lõpus teatavad selle autorid, et IRL peab konkurentsiameti kehtestatud hindu, mis toovad kaasa vee- ja kanalisatsiooniteenuste hinna 17,06protsendise tõusu, üldise hinnatõusu taustal liig koormavaks ja põhjendamatuks.

Pärnu linnale kuuluva vee-ettevõtte nõukogusse kuuluvad peale Laarmanni ja Posti Heiti Hendrikson ja Jüri Rahu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles