Muusikal „Lumekuninganna“ tuleb taas esitusele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel pühapäeval saab Pärnu kontserdimajas taas vaadata koguperemuusikali "Lumekuninganna".
Sel pühapäeval saab Pärnu kontserdimajas taas vaadata koguperemuusikali "Lumekuninganna". Foto: Urmas Luik

Märtsis festivali „Muusikamoos“ raames Pärnus etendunud ja täissaalile mängitud koguperemuusikal „Lumekuninganna“ tuleb sel pühapäeval taas esitusele.

Olav Ehala ja Leelo Tungla koguperemuusikali „Lumekuninganna“ ettekanne toimub Pärnu kontserdimajas. Etenduse lavastaja ja muinasjutuvestja on Elmar Trink, kunstnik Tiina Tõnismäe.

Muusikalis astub kontserdimaja laval üles ligemale 70 lauljat. Solistid on peamiselt Anne Uusna laulustuudio noored lauljad.

Egert Pull mängib etenduses Kajd ja Eliisabet Tiits Gerdat. Nõia rollis näeme õpetaja Anne Uusnat ja röövliemanda ehk -pealikuna Elo Keskülat. Röövlitüdruk on Grete Elviste ja vanaema Getter Heleen Aron. Lumekuningannat mängib Rael Rent. Röövlite osas on Ott Sääsk, Rudolf Purge, Tõnis Arukask ja Margus Luur. Printsessi ja printsi rollis astuvad üles Kadi Leppnurm ja Aivo Pilisner. Kaaren on Jaana Jurtsenko ja põhjapõder Elmo Joa.

Muusikalis astuvad lavale veel Pärnu kammerkoor, Pärnu noortekoor ja Janne Ristimetsa tantsustuudio noored. Pärnu linnaorkestrit juhatab Jüri Alperten.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles