Ka Pärnus võiks oma telekanal olla

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Televiisor.
Televiisor. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Hiljuti teatas meedia uudist, et Kanal 2 ja TV 3 võivad 2. juulist meie vabalevist ära kaduda. Kui nii peaks juhtuma, siis saame näha ETVd, ETV 2 ja Tallinna Televisiooni.

Tallinnas on Tallinna Televisioon ja Tartus ALO TV, aga ka Pärnus võiks olla näiteks Pärnu Televisioon  või Suvepealinna TV. Pärnakad sooviksid kindlasti näha oma kanti teleekraanil.

Kunagi mingis telekanalis oli laupäeva õhtuti saade Pärnust ning see kestis pool tundi. Saatejuht oli põhiliselt Ester Vilgats ning tollane maavanem Toomas Kivimägi oli siis pidevalt aukülaliseks saates. See oli minu teada ennem Kanal 2 ja TV 3 sündi, kui ma ei eksi. Saade kandis vist pealkirja "Pärnu mosaiik".

Pärnus on suvel kirev elu. Vallikäärus erinevaid üritusi ja kontserte ning ka Kuursaalis. Seda kõike võiks ka teleekraanil kajastada. Kuigi Pärnu linn palub rahvalt abi nii püsilillede soetamiseks tänavate kaunistamiseks ja muud abi, siis on alust arvata et Pärnul rahaline seis kiita pole.

Telekanalit ei pea ju Pärnu linnavalitsus rahastama. Küllap leidub Pärnus heal järjel ettevõtjaid küll, et nad seda telekanalit  toetada saaksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles