Klounid võitsid erivajadustega laste südame

, Pöialpoisi lasteaia õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klounid Piip ja Tuut Pöialpoisi lasteaias.
Klounid Piip ja Tuut Pöialpoisi lasteaias. Foto: Erakogu

Rohkem kui 60 last koos neid saatvate täiskasvanutega täitsid 15. mai ennelõunal Pärnu lasteaia Pöialpoiss saali rõõmsa elevusega, kui erivajadustega lapsed Pärnu linna lasteaedadest ja toimetulekukoolist olid tulnud osa saama Tallinna klounide Piip ja Tuut lustakast rännakust.

Koos käidi lõbustuspargis ja ooperietendusel, seigeldi metsaradadel. Näitlejate Haide Männamäe ja Toomas Trossi publik oli siiras ja vahetu. Lapsed, kellest paljudel on tõsised keskendumis- ja tähelepanuraskused ning tavarutiinist väljatulek tekitab ärevust, jälgisid 45 minutit kestnud etendust kaasa elades ja särasilmil. Õpetajate silmis peegeldus heameel lastele pakutud südamliku ja lõbusa elamuse eest. Pikk aplaus nii nõudlikult publikult oli suur tunnustus ja tänu haarava teatrielamuse eest.

Lastead Pöialpoiss ja Pärnu linna lasteaiaõpetajate eriõpetuse aineühendus tänavad kõiki kohaletulnud lapsi ja nende saatjaid endaga kaasa toodud siira rõõmu ja tänutunde eest.

Koos kõigi etendust vaatama tulnutega teeme sügava kummarduse Lions klubi Tallinna Vanalinnale, Estonian Business Schoolile ja Cramo Estonia ASile, et olete hoolinud meie kõige nõrgematest ja näinud vaeva heade inimeste leidmisel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles