Teisipäeval tuleb Jõulumäel talvetriatlon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmeaastane Marta Kübar oli duatloni noorim võistleja.
Kolmeaastane Marta Kübar oli duatloni noorim võistleja. Foto: Tõnis Kukk

Raudmehe klubi korraldab Eesti iseseisvuspäeval 24. veebruaril Jõulumäel talvetriatloni kolmel distantsil.


Kell 11 algab kuni seitsmeaastaste poiste ja tüdrukute jõuproov, kus joostakse 300, sõidetakse jalgrattaga 400 ja suusatatakse 300 meetrit. Triatloni peakorraldaja Enn Kübara sõnade kohaselt tuleb võistlus üpris karm, kuid huvitav.



“Kellel on kaasas täisvarustus, stardib triatleedina, kuid võib osaleda ka üksikutel aladel,” selgitas Kübar. “Kõige lihtsam on tulla vaid jooksma, kui varustust napib.”



Pool tundi hiljem stardivad C-, D- ja E-klassi noored ja perevõistlusel osalejad distantsile 1,4 km jooksu, 5 km rattasõitu ja 3 km suusatamist.



Kell 12 algaval põhivõistlusel konkureerivad A- ja B-klass, juuniorid, täiskasvanud ning veteranid. Esimene ala on 2,8 km jooksu, teine 10 km mägirattasõitu ja kolmas 6 km suusatamist.



Jõulumäe talveduatlonil võitis meestest Janek Bahovski ja naistest Marjaliisa Umb. Juunioride arvestuses tõusid pjedestaali kõrgeimale astmele Tamor Bakhoff ja Karmen Stimmer. A-klassi parimad olid Adeele Arnek ja Hendrik Vaidila, neidude B-klassis teenis esimese auhinna Kaidi Keir Kukk ning C-klassis oli kiireim Kairit Paju. Seenioride vanuseklassides võitsid esikoha Sirje Kõresaar, Meelis Kukk, Ando Stimmer ja Jüri Mets.



Kõige nooremate duatleetide võistlusel said auhinna õed Paula ja Marta Kübar, Simo Teearu, Jörgen Mathias Talviku, Kätlin Kits, Erkki Juhasoo, Rando Teearu, Mirjam Kits, Argo Raie ja Säde-Lee Kerge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles