Kool ootab telehuvilisi

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmikaamera
Filmikaamera Foto: Corbis / Scanpix

Tallinna ülikooli Balti filmi- ja meediakool alustab 4. märtsil esimest korda audiovisuaalse meedia bakalaureuseõppe ettevalmistuskursustega.


Kolme kuu jooksul õpitakse lähemalt tundma meediamaailma külgi, külastatakse telekanaleid ja võtteplatse ning kuulatakse tuntud meediagurude loenguid.



Kursused annavad nii praktilise kui teoreetilise läbilõike audiovisuaalse meedia erialal õpetatavast. Käsitletavate teemade hulka mahuvad loovkirjutamine, fotojutustuse koostamine, telekaamera ees ja taga olemine ning meediamaailma küljed.



Programmi mahub külastus Rahvusringhäälingusse, TV3 stuudiosse ja võimalusel “Kodu keset linna” võtteplatsile. Lektoriteks on teiste hulgas Indrek Treufeldt ja Hagi Šein.



Kursused sobivad nii neile noortele, kellel plaanis kevadel meediakooli astuda, kui neilegi, kes tahavad lihtsalt teletegemise valdkonnaga lähemat tutvust teha.



Kursuse igal lõpetajal valmib kevadeks kursusetöödest loovtööde portfoolio, mida on hea kasutada ülikooli sisseastumiseksamitel. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles