Pärnu Vesi korraldab juuni alguses veepäevad

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iseseisva vee-ettevõttena 40. aastapäeva tähistav AS Pärnu Vesi korraldab 8. ja 9. juunil Pärnus veepäevad, kus tutvustatakse veeanalüüside tegemist ja vee puhastamist.

Reedel, 8. juunil on raamatukoguesisele platsile toodud puhta joogivee paak, millest iga soovija võib täita talle kohapeal kaasa antava joogiveepudeli.

Mahutis oleva vee kohta on tehtud analüüsid, mille tulemused on välja pandud. Pärnu Vee labori töötajad tutvustavad, kuidas veeanalüüse tehakse.

Samal päeval on Kesklinna kail Eesti vee-ettevõtetes kasutatavate seadmete näitus, raamatukogus toimub veespetsialistide konverents.

Õhtul teeb Pärnu Vesi kokkuvõtteid veemajandusprojekti esimesest etapist.

Laupäeval, 9. juunil on veetöötlusjaamas lahtiste uste päev. Teatriesiselt platsilt väljub kolm bussi, millega huvilised veetöötlusjaama sõidutatakse.

Südapäeval tehakse Ranna puiestee mänguväljakul pallimerd ja külla tuleb Lotte. Näha saab joonistusvõistluse paremaid töid, tehakse teatavaks võitjad.

Peaauhinna võitja saab koos perega minna Estonia veekeskusesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles