Pärnus tunnustati noori maailmaparandajaid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lions klubi Pärnu Koidula tunnustas kooliõpilasi ja klassijuhatajaid.
Lions klubi Pärnu Koidula tunnustas kooliõpilasi ja klassijuhatajaid. Foto: Urmas Luik

Lions klubi (LC) Pärnu Koidula tunnustas tegusaid ja tublisid põhikooli õpilasi esimest korda noore maailmaparandaja tiitliga. Pärnu Kuninga tänava kooli aulas toimunud pidulikul sündmusel anti preemiad kätte ja tänati kõige paremaid klassijuhatajaid.

Selleks, et maailma parandada, peab kõigepealt naeratama. Nii arvab Pärnu Kuninga tänava põhikooli õpilane Karoliine Kurvits, kes koos klassiõe Elina Jantsoni ja Kätlin Petermanniga Pärnu toimetulekukoolist sai LC Pärnu Koidulalt noore maailmaparandaja tiitli ning sellega kaasneva preemia, vahendas ERR.ee teleuudiseid.

Preemiasaajate tegude nimekiri oli pikk, alates aktiivsusest kooliseinte vahel kuni heategevuseni väljaspool seda.

Noore maailmaparandaja eripreemia sai õpetaja Ave Soodla koos oma 9.a klassiga Pärnu Vanalinna põhikoolist. Oma klassi õpilased Soodla kandidatuuri preemiale esitasidki.

"Arvan, et kõige olulisem, ja seda teab suurem jagu inimesi - peab lihtsalt lapsi armastama ning mitte vahetevahel ja natukene, vaid kogu aeg ja hästi palju," ütles Ave Soodla.

Kätte anti kolm parima klassijuhataja preemiat. Need said Pärnu koolide õpetajad Aime Künnapas Raeküla koolist, Siiri Paasma Kuninga tänava koolist ja Tiiu Maide Vanalinna koolist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles