Piletimäng: pidutse Sunseti hooaja avamisel!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sunseti hooaja avapidu.
Sunseti hooaja avapidu. Foto: Allar Tiisler

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Tuleval nädalavahetusel, 1. ja 2. juunil avab taas korraliku kahepäevase peoga ametlikult uksed Pärnu rannaklubi Sunset. Kahel päeval toimub pidu nii sees kui väljas. Reedel astub Sunseti lavale tänavune Eesti eurolaulik Ott Lepland, keda assisteerivad Eesti parimad DJd. Laupäeval jätkub pidu aga rannastiilis, kui Sunsetti väisab duo Republik Pres Komitee Hispaania peosaarelt Ibizalt.

Loosime Sunseti avanädalavahetusele välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “2010. aasta suvel väisas Sunsetti üks Hispaania peomeka Ibiza legendaarsemaid klubisid oma programmiga. Tänavu suvel on sama klubi oma maailmatuuri raames Pärnus tagasi! Mis klubiga on tegu?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 30. mai keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala küsimuse “Kas Outloudzi mullu ilmunud debüütalbum kandis nime “I wanna meet Bob Dylan” või “Wide Awake”?” õige vastus on “Wide Awake”.

Reedel lähevad koos kaaslasega spaa- ja konverentsihotelli Strand klubisse Outloudzi kontserdile Gerda Saar, Veiko Lank ja Roland Mitt.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles