Kentuki Lõvi plaanib suvesimmaneid

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärimusmuusikute paraad Kentuki Lõvis. Pidu lõppes ansambli Kukerpillid saatel.
Pärimusmuusikute paraad Kentuki Lõvis. Pidu lõppes ansambli Kukerpillid saatel. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reede õhtul oma esimest aastapäeva tähistav Kentuki Lõvi pubi läheb suvele vastu ambitsioonikate plaanidega ja kavatseb südasuvel tuua Ülejõele Lasteparki nii rahvalikku laadameeleolu kui pubihoovi üllatusesinejaid.

Kentuki Lõvi juhataja Urmas Lassi teatel tähistab pubi reedel Pärnu rahvusvahelise koorifestivali raames oma esimest aastapäeva. Üles astuvad kollektiivid Legshaker, Greip, käsikellade ansambel Agapella ja Soome kollektiiv Tie Break.

“Aasta on läinud hästi ja rahvas on meid üles leidnud,” tõdes Lass. “Oleme olnud ja püüame olla meeldiv söögi- ja kultuurielamusi pakkuv koht kogu Pärnu linnale.”

Lassi sõnade kohaselt on Kentuki Lõvi võtnud oma südameasjaks elavdada Ülejõe linna kultuuri- ja meelelahutuselu ja nii plaanib pubi tänavu suvel kolme simmanit, mis Kentuki Lõvi hoovi kõrval hõlmaks pubi taga asuvat Lasteparki.

“Lastepark on ajalooline laadakoht,” teadis Lass. “Soovime selle traditsiooni taastada simmanite kaudu, millele tahame tekitada laadamelu. Tegu oleks päev otsa kestva lõbusa üritusega, kus musitseerivad ja räägivad külajutte külapillimehed, on laat, suitsutatakse kala ja grillitakse.
Simman lõppeks mõne üllatusesinejaga. Näiteks loodame suvel Kentuki Lõvi hoovis esinemas näha ansambleid VLÜ ja Kukerpillid.”

Veel enne seda muutub aga pubiõu suvepealinna suurimaks jalgpallihooviks, sest Kentuki Lõvi hoovis näidatakse suurelt ekraanilt jalgpalli Euroopa meistrivõistlusi algusest lõpuni.

Lass lubas, et pubi ei ole Eesti rahvuskoondist unustanud ja nii saab Ülejõel jälgida kõiki Eesti eelseisvat viite sõpruskohtumist. Kindlasti näidatakse suurelt ekraanilt 5. juunil toimuvat Prantsusmaa–Eesti matši.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles