Ammende aias tuleb meeleolukas päev

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ammende villa aed sobib suurepäraselt erinäoliste ürituste korraldamiseks.
Ammende villa aed sobib suurepäraselt erinäoliste ürituste korraldamiseks. Foto: Ants Liigus

Järgmisel laupäeval toimub Pärnus Ammende villa aias esimest korda kuurordihõnguline kevadine suurpuhastusturg, mis tipneb õhtul Ultima Thule kontserdiga.

Turu korraldaja Kati Vaasi teatel on ürituse eesmärk suunata inimesi mõtlema loodussäästlikult ja hoogustada taaskasutust Pärnumaal. Saab veeta laheda päeva pere ja sõprade, kvaliteetse muusika, maitsva toidu ja hea seltskonna keskel.

Et suurpuhastusturg on kolinud Ammende aeda, ootavad korraldajad kauplejatelt miljöösse sobivat väljapanekut ja kuurordihõngulist riietust. Kaubavalikusse oodatakse sedapuhku kodu ja toiduga seonduvat.

Üritusel õpitakse ajastutruid seltskonnatantse ja mööbli restaureerimist, samuti räägitakse suvistest toidunippidest ja ürtidest.

Lastele on avatud meisterdamise ja joonistamise nurk. Meeleolu eest hoolitsevad Annika Viibuse tantsutüdrukud ja DJ Hannes Kalamäe.

Päev kulmineerub õhtul samas ansambel Ultima Thule kontserdiga, kuhu pääseb piletiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles