Linn tunnustab parimaid õppureid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta õpilane 2012 Karoliine Kurvits.
Aasta õpilane 2012 Karoliine Kurvits. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kolmapäeval, 30. mail on kontserdimajas Pärnu linnavalitsuse pidulik vastuvõtt 2011/2012. õppeaasta parimatele õpilastele, keda tunnustavad linnapea Toomas Kivimägi ja abilinnapea Jane Mets.

Parimad õpilased, kollektiivid ja nende juhendajad märgitakse ära seitsmes kategoorias. Vastuvõtule on kutsutud ka koolide kuld- ja hõbemedali kandidaadid, teavitas Pärnu linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna noorsoonõunik Reine Tapp.

Aasta õpilaseks 2012 nimetatakse Karoliine Kurvits Kuninga tänava põhikoolist ja Kristo Ment Koidula gümnaasiumist. Mõlemad saavad preemiaks 200 eurot.

Aasta aktiivseks nooreks 2012 nimetatakse Rudolf-Gustav Hanni Raeküla koolist ja Kertti Merimaa Sütevaka humanitaargümnaasiumist, nende preemia suurus on 150 eurot.

Aasta huvitegevuse parimad on Julius Koppel Sütevakast ja Karl Verlin Hansagümnaasiumist, linnavalitsus premeerib neid 150 euroga.

Premeeritakse ka aasta õpilase, aasta aktiivse noore ja aasta huvitegevuse kandidaate.

Aasta õpilase nimetuse kandidaadid Johanna Toodu ja Katrina Grauman Sütevakast, Elina Jantson ja Leenu Reinsalu Kuninga koolist ning Karl Kontus ühisgümnaasiumist pälvivad igaüks 80 eurot.

Aasta aktiivse noore nimetuse kandidaadid Siret Reinart Pärnu linna noortekogust ja Liisa-Lotta Tomp Kuninga tänava põhikoolist võtavad vastu 55 euro suuruse preemia.

Aasta huvitegevuse parima nimetuse kandidaate Johanna Saarekest Vanalinna põhikoolist, Mikk Pärga Sütevakast, Egert Pulli Hansagümnaasiumist ja Kunstide majast, Martin Lainet ühisgümnaasiumist, Alisa ja Alina Beljankovat kunstikoolist ning Triin Veissmanni Kunstide majast premeeritakse samuti 55 euroga.

Ära märgitakse väitluse maailmameistrivõistlustel edukalt osalenud ühisgümnaasiumi õpilane Kristin Parts, kelle juhendaja on Inga Jaagus, ning UNESCO ülemaailmsel filosoofia esseede võistlusel edukalt osalenud Karl Kontus ühisgümnaasiumist, tema õpetaja on Peedu Sula.

Ära märgitakse ka Eesti–Soome maavõistlusel füüsikas osalenud ja 8.–16. juulini Argentinas toimuva rahvusvahelise matemaatikaolümpiaadi Eesti võistkonna liige, Koidula gümnaasiumi õpilane Kristo Ment. Füüsikat õpetas talle Elmu Mägi.

Järgneb kontsert, mille on kokku pannud Pärnu muusikakooli direktor Karin Veissmann.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles