Doktor Savi kummutab kartust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hambaarsti patsient. Foto on illustreeriv.
Hambaarsti patsient. Foto on illustreeriv. Foto: Sille Annuk

Hambaarsti juurde minek on olnud aastakümneid probleemiks paljudele. Põhjusi on erinevaid - valusatest mälestustest alates, kuni hambatohtri tegevusele, mis polnud tasemel.

Käesolevaks ajaks on tohtrite tehnika pool muutunud palju, kuid valdavaks jääb siiski arsti professionaalne külg.

Pärnus asub Laial tänaval hambakliinik. Seal praktiseerivad mitmed hambatohtrid. Üheks populaarsemaks spetsialistiks on paljude arvates doktor Madis Savi. Doktor on suhteliselt noor mees,aga klientide-patsientide seas populaarne kui hea spetsialist ja inimlik suhtleja.

Ka minul oli au kogeda doktor Savi ja tema abilise, medõe Saale Toome professionaalselt kõrgel tasemel suhtumist. Igat tegevust minu suus kommenteeriti - miks, kuidas, kus, kui kaua on see vajalik.

Nüüdseks on minu toidumälumismasin tänu doktorile ja tema assistendile korras. Kadunud on ka hirm "kihvatohtri" ees, seda kõik tänu doktor Savile ja tema abilisele medõele Toomele.

Jõudu Teile tublid ja kõrgel tasemel spetsialistid Madis ja Saale!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles