Rannaklubi Sunset avab eurolaulik Ott Lepland

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sunset Club.
Sunset Club. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sel nädalavahetusel avab kahepäevase suurejoonelise peoga ametlikult taas uksed Pärnu rannaklubi Sunset, mis rõõmustab suvel külastajaid nii traditsiooniliste vahupidude kui Hispaania peomekast Ibizalt pärit artistidega.

Sunseti programmijuht Urmas Kolsar lubas, et Sunsetis saab sel suvel pidutseda terrassil imale vaatamata, sest loodusjõud seal muusikat vaikima ei sunni.

“Plaanime välialal mõningaid ehituslikke uuendusi ja vahetame välja terrassi lauad, mida räsisid talvel loodujõud,” avas Kolsar. “Sees suuri muutusi tegema ei hakanud, küll on tehnilisi täiustusi: klubi saab uue valgustuse ja korrigeerime heli.”

Et Sunset on rannaklubi, on klubi suvisteks märksõnadeks pidu nii sees kui väljas.

Reedesel suve ametlikul avapeol astub Sunseti lavale Eesti tänavune eurolaulik Ott Lepland, keda assisteerivad Eesti parimad DJd.

Laupäevasel jätkupeol jõuab pärnakani aga tänavu esimest korda lõunamaist hõngu, kui õhtuse peaesinejana astub üritustesarja “Komitee Ibiza” raames lavale duo Cosmic Funk, mille moodustavad DJ ja saksofonimängija.

Kolsari sõnade kohaselt pakub Sunset tänavu suvel kõvasti silmailu. Nii valitakse juuni keskel klubis Pärnu suvepiiga ja suvemees ning ees on ootamas Sunseti bikiinimissi valimine. “Tegu on põneva üritusega piigadele,” lubas Kolsar.

Loomulikult leiab Sunseti suvisest kavast populaarsed vahupeod ja traditsiooniliselt on oodata suvepidu “Bacardi Feeling”, rääkimata mitmest põnevast rannapeost.

Suve jooksul väisavad Pärnu rannaliiva taaskord Ibiza klubid Space ja Pacha.

“Pacha tuur kujunes kaks aastat tagasi ülipopulaarseks ja tänavu on nad lõpuks tagasi,” teadis Kolsar.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles