Piletimäng: pidutse Mirage’is Vene kultusbändiga Virus!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa tantsubänd Virus esineb Pärnus.
Venemaa tantsubänd Virus esineb Pärnus. Foto: www.virus-music.ru

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel reedel, 8. juunil astub Pärnu ööklubi Mirage lavale legendaarne Venemaa tantsumuusikabänd Virus, mis tegi endale juba sajandivahetuse paiku nime selliste hittidega nagu “Rutški”, “Tõ menja nje ištši”, “Dai mnje” jmt.

Loosime ansambli Virus Pärnu kontserdile välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Viruse 1999. aastal ilmunud debüütalbum kandis nime “Tõ menja nje ištši” või “Pozovji menja”?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 6. juuni keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “2010. aasta suvel väisas Sunsetti üks Hispaania peomeka Ibiza legendaarsemaid klubisid oma programmiga. Tänavu suvel on sama klubi oma maailmatuuri raames Pärnus tagasi! Mis klubiga on tegu?” õige vastus on Pacha.

Sel nädalavahetusel saavad koos kaaslasega pidutseda kaks päeva Sunseti hooaja avapeol Angela Sander, Katri Jõgi ja Liis Poom.

Internetis toimunud piletimängus võitsid reedeks kaks pääset Sugari aastapäevapeole Kermo Voll, Janeta Sinivee ja Annika Pismenjuk.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles