Eesti karika võitsid Vooremaa, Tagu ja Lepik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Raeküla gümnaasiumi abiturient Karl Hannes Tagu võitis kodulahel juunioride Eesti karika.
Pärnu Raeküla gümnaasiumi abiturient Karl Hannes Tagu võitis kodulahel juunioride Eesti karika. Foto: Tõnis Kukk

Pärnu lahel Valgerannas lõppenud jääpurjetamise Eesti karikavõistlustel oli DN-klassis kiireim valitsev Euroopa meister Vaiko Vooremaa, teiseks tuli noor pärnakas Karl Hannes Tagu ja kolmanda auhinna viis Riiga Uldis Asars.


Paljukordne Läti meister Gunars Rozenbergs sai neljanda koha, vanameister Mati Hool kihutas kodulahel viienda koha vääriliselt ja Vaiko poeg Argo Vooremaa oli kuues.



DN-klassi juunioride arvestuses oli ülekaalukalt parim Tagu, kellele järgnesid klubikaaslane Rando Randmaa ja Tartu noormees Hardi Laurits. Pärnu noortest pidi masti murdnud Jaan Akermann leppima neljanda kohaga, Tavi Tamm oli kuues, Karl Robert Trink kaheksas, Mihkel Killo kümnes ja Karen Lepik üheteistkümnes.



Kuni 16aastaste Ice Optimist klassis teenis Eesti karika pisikesel jääpurjekal viimast korda võistelnud Karen Lepik, teise auhinna vääriliselt seilas 14. sünnipäeva tähistanud Tartu poiss Ken Kaur ja kolmanda pjedestaaliastme hõivas tartlane Eigo Helimets.


Johannes Puusepp lõpetas regati neljandana ja Johanna Saareke viiendana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles