Spordihallis pidutses 140 võimlejat

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi väikesed võimlejad.
Sindi väikesed võimlejad. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Lastekaitsepäeval sai alguse Pärnu võimlemispidude traditsioon, kui Pärnu spordihallis pidutses ligi 140 võimlejat nii linnast kui maakonnast.
 

Võimlemispeost võtsid osa Koonga põhikool (juhendaja Kristi Kangur), Sindi avatud noortekeskus (juhendaja Margit Schmidt), akrobaatikaklubi Tirel (juhendajad Ene Saagpakk ja Ivar Kozlov), Ainula balleti ja iluvõimlemise stuudio rühmad (juhendajateks Juta Ild, Aino Väin, Kerlika Kajando) ja Kastani lasteaia võimlemisrühm (juhendaja Marge Rull).

Korraldajate Kerlika Kajando ja Aino Väina ütlust mööda olid kõik osavõtjad väga tublid. „Eriti rõõmustav on see, et võimlemispeole kogunesid rühmad, kellest meil ei olnud varem aimugi,“ rääkis Kajando. „See näitab, et võimlemisega tegeldakse nii koolides, lasteaedades kui ka huvikoolides.“

Ettevõtmise üks eesmärk oligi tunnustada võimlemisega tegelevaid rühmi, nii akrobaatika, aeroobika, ilu- ja rühmvõimlemise kui ka harrastusvõimlemisega tegutsejaid ja nende juhendajaid.

„Juba järgmisel aastal kogunevad võimlejad taas oma peole, loodame, et sellest kasvab välja tore traditsioon ja Pärnu linna oma võimlemise suurüritus, kus oma õpitud kavakesi ja oskusi saavad näidata kõik soovijad,“ ütles Kajando.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles