Maavanema tervitus Pärnu Postimehe 155. aastapäevaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Metsoja.
Andres Metsoja. Foto: PP

Auline Pärnu Postimees

Tervitame ja õnnitleme Sind väärika sünnipäeva puhul!

Juba 155 aastat oled Sa meid valgustanud ja harinud. Kirjasõna kaudu oled kuulutanud õigust ning valet, toonud Eesti ja Pärnumaa rahvani uudiseid ja mälestusi. Oled olnud meie õpetaja ja suunaja, oled virgutanud meid iseennast ja oma maad harima, oled hoidnud usku paremasse homsesse, oled hellitanud lootust ilusamale elule.

Oled koos meiega käinud läbi aegade virtsast ja vasktorudest. Oled koos meiega äganud võõra ikke all ja aidanud üles ehitada uut Eestit. Oled õnnest hõisanud meie tublide tegude pärast, oled valust oianud ja sõrmega vibutanud, kui oleme sandisti käitunud. Oled hea seisnud ilusa eesti keele eest.

Rõõmuga meie teame, et sina, Pärnu Postimees, oled eesti ajakirjanduse esimene pääsuke ja paberile trükitud uudiste häll. Uhkusega võtame just Sind oma hommikukohvi kõrvaseks kaaslaseks, et laias ilmas ja kodukohas toimunud uudistest lugeda.  

Oled meie truu kaaslane nii internetis kui paberil, nüüd, ikka ja alati!

Pärnumaa uudistehuviliste nimel,

Andres Metsoja
maavanem

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles