Piletimäng: pidutse Bravos seksika Ukraina DJga!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksikas Ukraina DJ Zoloto teeb pidu Pärnus.
Seksikas Ukraina DJ Zoloto teeb pidu Pärnus. Foto: promo

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel reedel, 15. juunil korraldab Pärnu südalinna klubis Bravo vägeva peo Ukrainas ja Poolas toimuva jalgpalli EMi ametlik DJ Zoloto!

DJ Zoloto on Ukraina tuntumaid naisdiskoreid, kelle efektsed kostüümid ja show’d on tuntud Ida-Euroopast Hispaania peomeka Ibizani. Kaunitar osales iluduskonkursil “Miss Ukraina”. Diskoripuldis mängib ta peamiselt R’n’B’d ja house-muusikat.

Loosime DJ Zoloto peole välja 4x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kui tänavu toimub jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniir Poolas ja Ukrainas, siis millistes riikides toimus turniir 2008. aastal?“

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 13. juuni keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Viruse 1999. aastal ilmunud debüütalbum kandispealkirja “Tõ menja nje ištši” või “Pozovji menja”?” õige vastus on “Tõ menja nje ištši”.

Reedel lähevad koos kaaslasega Pärnu klubisse Mirage Viruse kontserdile Mariliis Maripuu, Krsitiina Schulz ja Sirje Aruste.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles