Kaitseliit sisustas Tammiste lasteaia mudilaste päeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammiste lasteaias sisustas lastekaitsepäeva Kaitseliit.
Tammiste lasteaias sisustas lastekaitsepäeva Kaitseliit. Foto: Erakogu

Tammiste lasteaed tähistas lastekaitsepäeva koos Kaitseliiduga. Päev oli täidetud huvitavate tegevustega, millest olid osa võtma oodatud nii lapsed kui vanemad.

Hommikupoolik algas saalis Kaitseliidu tegevust tutvustava programmiga, kus kaitseliitlane Kristo Sinivee näitas lastele huvitavaid slaide ja vastas lahkesti kõikidele küsimustele.

Õhtupoolikul olid õuealale üles seatud matkatelk, mis osutus emade-isade eest varju pugemisel heaks peidukohaks, ja Kaitseliidu tehnikat tutvustav telk, kust iga laps toreda õhupalli omanikuks sai. Väga populaarseks osutusid Kaitseliidu sõidukid, mis spordiväljaku kõrvale üles olid reastatud. Suur huvi sõidukite vastu oli nii poistel kui tüdrukutel, kes said autodes istudes katsetada oma valmisolekut tulevikus Kaitseliidu ridadesse astuda.

Lastekaitsepäeva tähistamisel ei puudunud ka sportlik pool. Kaitseliitlaste eestvedamisel toimusid eri vanuseastmetele põnevad sportmängud: lastel tuli ronida läbi tunnelite, visata rõngaid ümber torbikute ja vedada sangpommi. Tänutäheks andis Kaitseliit kõikidele lastele rikkalikud meened.

Õhtupoolikul oli lasteaia majandushoovi üles seatud Kaitseliidu supiköök, kust iga külaline maitsva supi ja kosutava terviseampsu näol kehakinnitust leidis. Isegi hetkeline vihmasadu ei suutnud rikkuda suurte ja väikeste osalejate meeleolu. See tegevusterohke ja kaasahaarav ettevõtmine andis aluse jätkata Kaitseliiduga meeldivat koostööd.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles