Palju edu suvepäevalistele

, MTÜ Pärnumaa Rannakalurite Esindus juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Merirand.
Heiki Merirand. Foto: PP

Tere teile, sotsiaaldemokraadid ja mitte ainult. Minu tänane sõnum on mõeldud kõigile elanikele üle kogu maa.

On veidi üllatav, et uus poliitika Eestis saab alguse sotsiaaldemokraatide suvepäevadel kuid kui ajas tagasi vaadata, ei ole aastatega meie ühtekuuluvus lõhenenud vaid aina tugevnenud nagu ühte mõistuspärasesse abiellu suundudes.

Mis on uus poliitika? Mina alustaksin sellest,et tänased tegijad-just nii tahangi neid nimetada,kes minuga koos teie ette joonduvad;keegi neist ei ütle teile, et see on parim valitsus Eestile.

Teie annate hinnanguid. Kui meie töö kannab vilja ning kui oma veetava vankri õlitatult liikuma saame, mis tähendab kõikide liikmete pühendumist ja vastutuse tajumist, küll siis teie head sõnad ka meie kõrvu kostuvad.

Ühiskond peab muutuma leplikumaks. Nüüd, kus meie peade kohal kommunismitonti enam ei hõlju, võite mõelda oma hellitavaid mõtteid unistustest, mis vajavad teostamist,kes siiani pole saanud seda teha. Anname teile võimaluse muutuda ja toetame seda igati,et meie elust kaoksid nn. elu hammasrattad, mis on põhjustanud alandust ja viha ühiskonna liikmetele. See nõuab meeskonnalt palju tööd ja teotahet kuid me saame sellega hakkama.

Lõpetuseks tahan südamele panna kõigile strateegiliselt vastutavate ametite juhtidele et neil jätkuks pingetaluvust, sest teist saab sõltuma arengu kiirus tulevikus.

Kõigile head peotuju ja tänan tähelepanu eest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles