Andrei Ojamets: Kui oma oskused välja mängime …

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojametsa jätkamine Pärnu naiskonna eesotsas on kahtluse all.
Andrei Ojametsa jätkamine Pärnu naiskonna eesotsas on kahtluse all. Foto: Toomas Huik / Postimees
Pärnu võrkpalliklubi peatreener Andrei Ojamets, täna alustate kodupubliku ees Schenkeri liiga veerandfinaalseeriat, vastaseks mullu nii Eestis kui Baltikumis kõik tiitlid võitnud Selver. Mida vastasest arvate?

Selveris mängivad Eesti koondislased Argo Meresaar, Jaanus Nõmmsalu, Veiko Lember, Martti Rosenblatt, Keith Pupart ja Jaanus Sirelpuu, aga me peame Selveri tiitlid ja meeste saavutused unustama.



Arvan, et kui oma oskused maksimaalselt välja mängida suudame, võib sellest veerandfinaalist tulla põnev heitlus ja miks mitte ka meile positiivne tulemus.



Põhiturniiril mängisime Selveriga 2:3 ja 0:3, mõlemad mängud olid tasemel. Selver sobib meile kindlasti paremini kui põhiturniiri võitnud Tartu Pere Leib.



Mis võiks olla Pärnu võidu võti?


Võrkpallis on tähtsaimad mängu kaks esimest faasi, serv ja servi vastuvõtt. Selveri servi vastuvõtt pole liiga parim, oma pallinguga võime neile haiget teha. Nende servi veatu kättesaamine on meile väga tähtis, sest see lubab kiirelt mängida ja esimest tempot kasutada. Kui oleme sunnitud mängima aeglasemalt ja oma nurgaründajatele lootma, on pikemal ja võimsamal Selveril meiega lihtsam.



Kuidas hooaja tähtsamaks etapiks, Schenkeri liiga ja Eesti meistrivõistluste play-off’iks valmistusite?


Eelmisel nädalal rõhusime rohkem füüsisele. Aga täita tuli ka lubadus anda meestele Cesise võitmise eest vaba päev.



Kas olete kõik praegusel viiruste liikumise ajal terved?


Tundub, et oleme vist kõik kergelt selle viiruse läbi põdenud, praegu on kogu meeskond rivis. Õnneks pole kellelgi ka tõsisemaid spordivigastusi. Ja vaim enne otsustavaid mänge tundub olevat töiselt normaalne.



Schenkeri liigale järgneb teil Eesti meistrivõistluste play-off. Ehk siis esmalt TTÜ ja võidu puhul Tartu?


TTÜ on küll kindel, aga Tartu mitte. Kui Rakvere veerandfinaalis Võrut peaks üllatama, lähevad hoopis nemad kui põhiturniiril meist taha jäänud Tartuga kokku ja meile tuleb taas Selver. Aga enne peame TTÜga sotid selgeks tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles