Selver laseb hinnad alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selver sättis soodustooteid pakkuvad laadapäevad ajale, mis maksuamet alustab tulumaksu tagastust.
Selver sättis soodustooteid pakkuvad laadapäevad ajale, mis maksuamet alustab tulumaksu tagastust. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Selver korrigeerib hindu allapoole, kuna seda on teinud tootjad ja edasimüüjad, lubas AS A-Selveri ostu- ja tootmisdirektor Andres Heinver.


“On kindel, et Selver jääb eelistama eestimaist, pakkuma kvaliteetset ja muu hulgas delikatesskaupa, kuid majanduslanguse tingimusis laiendame madalama hinnaklassi tootevalikutki,” andis Heinver teada. “Peale sooduskampaaniate ja eripakkumiste, teiste seas lisapakkumised Partnerkaardi omanikele, oleme järjest suurendanud ja suurendame veel igapäevast madalama hinnaklassi tootevalikut.”



Head hinda võimaldab pakkuda kõikides tootekategooriates Selveri omatoodete lai valik. Selveri logoga private label tooted on valitud nii, et need oleksid hinnalt võimalikult soodsad, samal ajal aga usaldusväärsed ega valmistaks kliendile pettumust, selgitas Heinver. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles