Politsei jagas lastele raudteel ohutult liiklemise tarkusi

, Pärnu noorsoopolitsei juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kutsehariduskeskuse noored valmistasid lasteia Pöialpoiss kasvandikele puidust rongi.
Pärnu kutsehariduskeskuse noored valmistasid lasteia Pöialpoiss kasvandikele puidust rongi. Foto: Lääne prefektuur

Pärnu Pöialpoisi lasteaias toimus raudteeohutusele pühendatud liikluspäev.

Neljapäeval oli Pöialpoisi lasteaias sagimist ja elevust omajagu. Külas olid Pärnu noorsoopolitseinikud, kes väikestele liiklejatele liiklusreegleid õpetasid. Seekordse liikluspäeva keskne teema oli liiklemine raudteel ja sõitmine rongiga.

Selleks, et laste suuremat tähelepanu võita ja et õppetöö elavam oleks, olid Pärnu kutsehariduskeskuse noored lastele valmistanud spetsiaalse puidust rongi. Õpperongi valmimisele aitasid veel kaasa Pärnu linnavalitsus, MTÜ Operation Lifesaver Estonia ja lapsevanemad. Päeva lõpetas meeleolukas ühislaulmine ja mullitamine.

Raudteeohutusel on oluline osa politsei ennetustööst ja sellega seonduva temaatika tutvustamisega on tegeldud juba aastaid. Raudteeohutusele pühendunud mittetulundusühingu Operation Lifesaver Estonia ja Lääne prefektuuri koostöös koolitatakse nii lapsi kui ka täiskasvanuid raudteel ohutult liiklema, et vähendada raudteel toimuvate õnnetuste arvu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles