Bridžitipud mängisid Pärnus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaardid.
Kaardid. Foto: Internet

Pärnu bridžiklubi mängijad jõudsid nädalavahetusel peetud Pärnu suveturniiril, millel lõid kaasa nii Eesti kui naaberriikide tipud, kõrgetele kohtadele.

Paaride grand prix'l saavutas esikoha Pärnu-Taliinna paar Olavi Oja – Jaanus Maripuu, kelle tulemus oli 62,87%.

Teiseks tuli 59,82%-ga pärnakas Igor Triškin, kelle partneriks oli pealinna mängija Maksim Karpov.

Kolmas koht kuulus 59,65%-ga Keila-Tallinna duole Mikk Mirme - Tiit Jakobson.

Paaride GP-l osales 39 paari.

Võistkondlikul mõõduvõtmisel võttis 171 punktiga võidu Soome võistkond Utter, milles lõid kaasa Kirsi Virtanen, Vesa Leskelä, Ilkka Uimonen ja Lasse Utter.  

Kahepunktilise kaotusega pidi teise kohaga leppima võistkond Druva, mille koosseisu kuulus Olavi Oja koos Jaanus Maripuu, Vassili Levenko ja Sven Sesteriga.

158 punktiga oli kolmas Igor Triškini võistkond Seeniorid, mida esindasid veel Maksim Karpov, Paul Leis ja Jaan Linnamägi.

Turniilil mängis 11 võistkonda.

Kohvikuturneel sai kolmanda koha Triškin, kes koos Rakvere mängija Hannes Linnamägiga jõudis 60,71% tulemusega kolmandale kohale.

Kohvikuturnee võitis 64,29%-ga  Soome paar Kirsi Virtanen - Vesa Leskelä. Teise koha said 61,61%-ga Mirme-Jakobson. Neljandad olid 58,63%-ga pärnakad Rein Rotmeister ja Margus Suurväli.

Kohvikuturneel osales 20 paari.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles