Sunsetis selgusid Pärnu suvepiiga ja suvemees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvepiiga- ja mehe valimine Pärnu klubis Sunset.
Suvepiiga- ja mehe valimine Pärnu klubis Sunset. Foto: Ardi Truija

Laupäeva öösel valiti rannaklubis Sunset suvepiiga ja -mees, kes esindavad Pärnut augustis üle-eestilisel finaalvõistlusel. Žürii hinnangul osutusid võitjaks juveeliäris töötav Kadi Tali ja Pärnu ühisgümnaasiumis õppiv Toomas Matthias Kokk.

Kui suvemehed teadsid enda kandidatuurist juba enne võistluse algust, siis piigade leidmiseks kasutati rahva abi ja kolm julget tütarlast leiti klubist pidutsejate hulgast.

24aastasele Talile tuli võit väga ootamatult, sest ei osanud ta arvata, et kui varahommikul koju jõuab, on tal üle õla suvepiiga lint. “Mõtlesime, et astume Sunsetist korra läbi ja läheme edasi, aga lõpuks ma sinna jäingi,” rääkis ta.

Meeste seas võitjaks kuulutatud Kokk nägi osalemises pigem uut ja huvitavat väljakutset. Ta ei usu, et pärast modellindusega veel edasi tegeleb. Siiski tunnistas ta, et iseenesest oleks huvitav mõnes kuulsas Pariisi moeagentuuris töötada.

Võitmiseks pidid osalejad tõestama ennast nii 15 kohtunikuga juttu vestes ja küsimustele vastates kui laval moerõivaid esitledes.

Kohtunike hulka kuulusid näiteks WAF-tantsukooli juht Meeli Pärna, “Manhunt 2006” võitja Tõnis Kalmu ning missi- ja misterikonkursi võitjad Lätist.

Auhinnad, mis võitjad kingituseks said, olid magusad. Noormeest ja neiut ootab ees jahtlaev Sole Mio, mis nad kruiisile viib. Samuti said suvepiiga ja -mees endale Itaalia tootemargi Morellato kaelakee ja käeketi.

Pärnu suvepiiga ja -mehe valimine on eelvoor üle-eestilisele samanimelisele võistlusele, mis tuleb augustis samuti Pärnus. Seal võitnud neiu saab osaleda juba Eesti missi ja bikiinimissi võistlustel. Noormehel avanes aga laupäevase võiduga juba võimalus võtta osa “Manhunt Estonia” finaalist, mis septembris Nokia kontserdimajas toimub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles