Avati teine pool ranna terviserajast

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirje Soovik.
Sirje Soovik. Foto: Urmas Luik

Eile õhtul lõikas Pärnu abilinnapea Jane Mets ranna terviseraja teise poole avamist tähistades linti, misjärel tervisesportlased uut võimalust uudistama kõndisid.

2008. aastal tehti linna rahaga Rannapargi keskelt algav ja Raeküla poole suunduv 2,8 kilomeetri pikkune tähistatud rada, nüüd lisandus teine, jõe poole suunduv 2,9 kilomeetri pikkune rajaosa.

“Terviseedenduse projekti toetab linnavalitsus, realiseeris klubi Tervisesport Sirje Sooviku eestvõttel,” selgitas Pärnu linnaarst Ada Kraak.

Soovik (pildil) ütles, et uus rajaosa läks maksma 2400 eurot ja mängus on ka euroraha.

“Valgetel postidel on kirjad, kuhu edasi suunduda, rada on lihtne järgida,” rääkis Soovik. “Rada kulgeb rannalähedastel asfaltkõnniteedel, seal on mõnus nii ratta kui rullikutega sõita, kepikõndijatele on kõrval pehme muru.”

Sügiseks on mõni aasta tagasi Pärnu terviseedendaja tiitliga tunnustatud Soovikul tellitud Saksamaalt kaks fitness-masinat, järgmisel aastal tuleb selliseid veel kaks.

“Tallinnas Mustamäel on nad vandaalidele vastu pidanud ja tervisesportlasi teeninud kaheksa aastat, miks meil ei peaks,” on Soovik optimist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles