Pärnu parkimise korraldamise hanke võitis linnaettevõte

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnavalitsus kinnitas tasulise parkimise korraldaja leidmiseks käivitatud riigihanke võitjaks linnale kuuluva ettevõtte OÜ Pärnu Haldusteenused.

Pärnu Haldusteenuste pakkumise kohaselt saab ettevõte omale 27 protsenti parkimistulust. Viivistasu laekub otse Pärnu linnavalitsuse arvele ja selle eest Pärnu Haldusteenused tasu ei saa.

Linnavalitsus sõlmib Pärnu Haldusteenustega lepingu, mis kehtib käesoleva aasta 1. septembrist järgmise aasta 31. detsembrini.

Pärnu Haldusteenused oli ainus konkursil osaleja, sest Pärnu linnavalitsus tegi ettepaneku osaleda väljakuulutamiseta läbirääkimistega riigihankel vaid enda osalusega firmale.

Pärnu Haldusteenused korraldab tasulist parkimist Pärnus praegugi. Ettevõte võttis teenuse EuroPark Eestilt üle möödunud suvel pärast seda, kui EuroPargi ja Pärnu linna vahel tekkisid erimeelsused garanteeritud parkimistulu suhtes ja linn loobus erafirma teenustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles