Vaprus tegi Türiga viigi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi Vaprus embleem.
Pärnu jalgpalliklubi Vaprus embleem. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Selle nädala lõpus algavaks Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigaturniiriks valmistuv Pärnu Vapruse vutimeeskond tegi hooajaeelses viimases kontrollmängus kodustaadionil 3:3 viigi Türi Ganvixiga.


Pärnakad läksid teises liigas kaasa tegeva Kesk-Eesti meeskonna vastu mängu esimese poolaja keskel penaltist juhtima, ent lasid enne vaheaega viigistada.



Teisel poolajal suutsid külalised mängu juhtima minna. Seejärel pärnakad viigistasid ja läksid uuesti juhtima. Lõpu eel lõi Ganvix oma kolmanda värava ja sellega mäng lõppes.



„Viigiline tulemus vastas mängu käigule,“ arvas Vapruse peatreener Gert Olesk. „Nägin meeskonna plussid-miinused ära.“



Kas rohkem on tublisti noorenenud koosseisuga Vapruse mängus plusse või miinuseid, jättis Oleks oma teada. „Võin öelda, et mõlemaid on,“ lausus ta.



Sel pühapäeval kell 14 kohtub Vaprus ühisgümnaasiumi kunstmurustaadionil esiliiga avavoorus Lasnamäe Ajaxiga.



Ajax oli tunamullu Vaprusele Eesti meistriliigas kõva konkurent. Millist lahingut sel aastal avamängus oodata on, ei osanud Olesk ennustada. „Ei oska öelda, milline on Ajaxi meeskond tänavu. Kuulda on, et neilgi on suured muutused olnud,“ lausus pärnakate juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles