Ibiza klubi hüppab Sunsetis voodisse

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Kid Chris ja Sua Amoa hullutavad pärnakaid taas laupäeval.
DJ Kid Chris ja Sua Amoa hullutavad pärnakaid taas laupäeval. Foto: Indrek Eschholz

Laupäeva õhtul pidutseb Pärnu rannaklubis Sunset Ibiza klubi Space oma sariüritusega “In Bed With Space”, kui pöörase kolmetunnise etteastega esinevad Saksamaa DJ ja produtsent Kid Chris ja sensuaalne tumedanahaline vokalist Sua Amoa.

Sunseti programmijuhi Urmas Kolsari kinnitusel suutis eelnimetatud duo viia Sunseti publiku mullu suvel ekstaasi.

“Sua Amoa vokaalsed võimed on väga kõrgel tasemel ja koos maailmakuulsate suviste hittidega andis nende šõu kaasakiskuva emotsiooni, millest kõneldi veel kaua,” ütles Kolsar.

DJ Kid Chris on Kolsari teada väsimatu artist ja produtsent, kes reisides produtseerib klubiürituste raames hitte. Neist tuntuim on 2007. aastal ilmunud “South Beach” mida mängisid maailmakuulsad DJd, nagu Paul van Dyk, Roger Sanchez ja Micha Moor.

Käesoleva aasta algul remiksis Kid Chris kuulsa Fatboy Slimi aliase Mighty Dub Katzi klassikat “Magic Carpet Ride” ja tema muusikat on väljastanud maailma suurimad tantsumuusika plaadifirmad, nagu Ministry Of Sound, Universal, Toolroom, Ultra Records.

Space Ibiza kuulub maailma kolme tuntuima klubi hulka ja tuuritab maailmas klubiürituste sarjaga “In Bed With Space”.

Peale soul-house- ja progressive-house-muusika esindavad laupäevasel üritusel Sunsetis Eestit DJd Erlend Aav, Kolzar ja Lady Diana D.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles