Pärnus tuleb Eesti suurim zumba-pidu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannas tundide viisi lesimine ilmselt kõige tervislikum pole, mõttekam on võtta õhuvanne kas või treenerite juhendamisel liivas zumba’t tantsides.
Rannas tundide viisi lesimine ilmselt kõige tervislikum pole, mõttekam on võtta õhuvanne kas või treenerite juhendamisel liivas zumba’t tantsides. Foto: Ardi Truija

Sel laupäeval, 7. juulil toimub Pärnu rannahoone ees Eesti suurim heategevuslik zumba-pidu, mis toetab liikumispuudega inimesi.

Klubi Sunset programmijuhi Urmas Kolsari teatel kolib pealinnas juba viis korda toimunud pidu tänavu esimest korda suvepealinna ja zumba’tama oodatakse vähemalt 300 inimest.

“Tallinna üritustele on inimesed sõitnud kohale kõikjalt Eestist ja viimati tantsiti juuni algul Vabaduse väljakul,” rääkis Kolsar. “Pärnus avatakse ürituse ajal annetuskarp, kuhu kogunenud rahaga aidatakse Pärnus ühte liikumispuudega noormeest. Varem on zumba-pidu aidanud muretseda kahele inimesele trepikaldteed ja insuliinipumba.”

Ligi poolteisetunnisel tasuta peol juhendab osalejaid 16 treenerit nii Eestist kui välismaalt. Nii jagavad oma oskusi teiste seas Jorge Hinojosa Ecuadorist, Marek Tihhonov, Mariann Kilg, Elke Roosileht, Laura Orav ja Triin Feofanov.

Zumba on lõbus populaarne Ladina-Ameerika muusika järgi tehtav tantsuline fitness-programm, mida harrastab üle kümne miljoni inimese pea 110 riigis. Osalejad on põhiliselt naised.

Kõik peost osavõtjad saavad tasuta pääsme õhtul Sunsetis toimuvale peole “SalZumba Sunset”, kus on võimalik proovida mitut eksootilist tantsu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles