Laura Junson annab hubase kontserdi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Junson.
Laura Junson. Foto: http://www.myspace.com/laurajunson

Sel reedel, 6. juulil rõõmustab Pärnu pubi ja sohvabaar Väike Klaus oma külastajaid kodulinna noore lauljatari Laura Junsoni kontserdiga, kes astub üles koos kitarrist Erko Niiduga.

Korraldajate teatel iseloomustab duo muusikat mõnus ja hubane kombinatsioon kaunist eesti keelest, džässilikust improvisatsioonist ja vaikuse häälest. Ilusad meloodiad on juhitud nii originaaltekstidest kui eesti luuletajate loomingust. Akustiline ja aus muusika on neile mõlemale hingelähedane, seda puhtust ja siirust saab kuulda nende kontserdilgi.

Pärnust pärit Junson on Viljandi kultuuriakadeemia džässlaulu eriala üliõpilane. Ta mängib kitarri ja kirjutab nii muusikat kui sõnu. Ta on saanud tunnustust mitmel konkursil nii laulja kui heliloojana.

Saaremaalt pärit ja sama kooli tänavu lõpetanud Niit on kitarri õppinud Eesti nimekate muusikute käe all. Teda on õpetanud Tiit Paulus, Marek Talts ja Ain Agan.

Tasuta kontsert Väikese Klausi suveterrassil algab kell 21.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles