Muusika suurkujud laulavad päikeseloojangu taustal

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Sibul.
Riho Sibul. Foto: Liis Treimann/Postimees

Täna õhtul toimub Pärnumaal Kosmonautika puhkekeskuses oma viiendat juubelit tähistava Kabli päikeseloojangu festivali avakontsert, millel astuvad üles Eesti muusikamaastiku suurnimed Ultima Thule, Riho Sibul ja Tõnis Mägi.

Juba juuni teisest poolest erinevaid kontsertelamusi pakkuv Kabli päikeseloojangu festival on mitmete muusikaliste etteastetega andnud külastajatele võimaluse piknikukorviga mere ääres istuda ja päikeseloojangu taustal kvaliteetaega nautida.

“Andmaks kogu üritustesarjale ametlikuma noodi, on Eesti muusika suurkujud valinud oma repertuaarist välja 25. aasta muusikaparemiku ja esitavad avaüritusel pigem akustilist muusikat, luues seeläbi suurepärase õhkkonna,” kinnitas festivali üks korraldajaid Eveli Loorents.

Tema sõnade kohaselt on varasemad üritused ja publikumenu näidanud, et suvist lõõgastuspaketti ja positiivset emotsionaalset laengut vajab nii mõnigi ja selleks sobib Kablis toimuv festival suurepäraselt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles