Parimaks nooreks pritsumeheks võistles end pärnakas

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorpritsumeeste võistluse esikolmik:  teise koha saanud Indrek Pastel Rakverest, esimese koha võitnud Karl Hendrik Leppmets Pärnust ja kolmandaks tulnud Andre Aalja Iisakult.
Noorpritsumeeste võistluse esikolmik: teise koha saanud Indrek Pastel Rakverest, esimese koha võitnud Karl Hendrik Leppmets Pärnust ja kolmandaks tulnud Andre Aalja Iisakult. Foto: Lääne päästekeskus

Eile peeti üleriigilises päästeala noortelaagris Pärlseljal noorpritsumehe võistlus, mille võitis 15aastane pärnakas Karl Hendrik Leppmets.

Noormees on kaks aastat aktiivselt käinud Pärnu päästeala noorteringis.

Noorteringi üks juhendaja, päästeameti Lääne päästekeskuse ennetustööbüroo peaspetsialist Kiira Udu ütles, et Karl Hendriku näol on tegemist väga viksi ja viisaka ning aktiivse noore inimesega, kes lisaks noorteringis osalemisele mängib võrkpalli ning õpib hästi. Noorteringi juhendab ka mitme päästealase raamatu autor ja Pärnu päästekomando päästja Antti Lääts, vahendas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Evelin Trnik.

Noorpritsumees rääkis, et teda huvitab päästetöö, tulevikus näeb ta end kindlasti sel alal ametis ja praegu on tal plaan eriala kooli õppima minna. Samuti on Karl Hendriku sõnul tal laagris tekkinud sõbrad üle Eesti, kellega on igal aastal rõõm kokku saada.

Parim ja ainuke noorpritsumehe võistlusel osalenud tüdruk on samuti Pärnu päästeala noorteringis käiv Anete Siman.

Eile peetud minipritsumehe võistluse võitis üheteistaastane Rõugest pärit Steven Sakhov.

Laagris võistlesid lapsed ka noore vetelpäästja tiitlile, mille võitis Martin Trofimov. Elina Olde pälvis minivetelpäästja tiitli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles