Pärnumaa noored ratsasportlased korjasid Ruilas medaleid

Raavo Raadik
, Eesti hobusekasvatajate selts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juuniorite arvestuses võitis parkuuril kuni 120 sentimeetrit kuldmedali Cathy Õunapuu hobusel Aniki W.
Juuniorite arvestuses võitis parkuuril kuni 120 sentimeetrit kuldmedali Cathy Õunapuu hobusel Aniki W. Foto: Erakogu

Pärnumaa noored ratsasportlased olid täna Ruilas aset leidnud Eesti meistrivõistlustel takistussõidus edukad, kokku toodi tänavuselt võistluselt Eesti paremikuga kodumaile kolm auhinnalist kohta.

Juuniorite arvestuses võitis parkuuril kuni 120 sentimeetrit kuldmedali Cathy Õunapuu hobusel Aniki W, noorte arvestuses sai parkuuril kuni 130 sentimeetrit Eesti hobusekasvatajate seltsi tunnustatud sugutäkul Cumberland pronksmedali Riin Ingre Saare. Mõlemad esindavad Vändra ratsaspordiklubi, kuid treenivad Tori hobusekasvanduses.

Lisaks tuli ponisõitjate arvestuses parkuuril kuni 105 sentimeetrit auhinnalisele kolmandale kohale samuti Vändra ratsaspordiklubi esindav ning Vändras treeniv Kati Raidmaa eesti tõugu hobusel Ralf.

Tori hobusekasvanduse juhataja Imre Sams tundis Pärnumaa noorte saavutuste üle siirast rõõmu. „Esiteks on muidugi hea meel selle üle, et meie oma hobusetõud on ratsaspordis konkurentsivõimelised. Teiseks oli kahel võistlejal see esimeseks osalemiseks Eesti meistrivõistlustel. Ja kohe saavutati tulemusi,“ sõnas Sams. „Kõik see kokku näitab, et ka väikestes kohtades on võimalik tegeleda heal tasemel ratsaspordiga.“   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles