"Suvemuusika" sarjas kõlavad ajatud viisid

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swingkompanii G7.
Swingkompanii G7. Foto: Erakogu

Pärnu ranna kõlakojas toimuva tasuta "Suvemuusika" kontserdisarjas esitavad sel kolmapäeval ajatuid viise Swingkompanii G7 ja Peeter Kaljumäe.

Kontserti korraldava Pärnu kontserdibüroo projektijuhi Ülle Jantsoni arvates võib Swingkompanii G7t julgesti nimetada praegu suvepealinna ja selle lähipiirkonna parimaks tantsuorkesteriks.

“Presidendi kutsest "Talendid koju!" oleme teinud natuke enam ja kutsunud kodulinna muusikud oma kollektiivi ja see töö on kandnud vilja,” tutvustas Swingkompanii G7 loomislugu Aivo Luhaoja. “Kõik meie bändi liikmed on seotud Pärnuga. Meil on hea meel teha ajatut muusikat, mis pakub äratundmisrõõmu nii noortele kui vanematele kuulajatele – esinemistel on oma sõpruskond alati tantsupõrandal.”

Tänusõnad soovis Luhaoja edastada Olev Söödile, kes on teinud väga palju arražeeringuid G7 noodimappi, milleta sellise kollektiivi toimimine oleks väga keeruline.

Orkestriga on koos esinenud paljud tuntud solistid, nagu Airi Allvee, Olavi Kõrre ja Villem Loonde. Bändi kuuluvad Liis Mäevälja, Maret Melesk ja Aivo Luhaoja (saksofonid), Chris Sommer ja Raimond Vendla (trompetid), Villu Leis ja Kait Tiitso (tromboonid), Arvi Sommer (metsasarv), Jüri Kõlvart (klaver), Andrus Haugas (kitarr), Toomas Aron (bass), Olav Kund ja Rauno Pella (löökpillid).

"Suvemuusika" kontserdid on kõigile tasuta ja vihma korral toimuvad need kuursaalis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles