Piletimäng: naudi Eesti parima bändi kontserti!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert Sundja & The Two Dragons.
Ewert Sundja & The Two Dragons. Foto: promo

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Tuleval neljapäeval, 19. juulil astub Pärnu Ammende villa aias lavale Eesti popbänd Ewert and The Two Dragons, mis tegi puhta vuugi tänavu Eesti muusikaauhindade jagamise galaõhtul.

Loosime kontserdile välja 2 x 2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele “Mis nime kannab Ewert and The Two Dragonsi viimane album?”.

Vastuseid märgusõnaga "Ammende" koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame sedapuhku teisipäeva, 17. juuli keskpäevaks piletimängu e-postiaadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas “Kidise tiigimuusika” peakorraldaja Henrik Raave on musitseerinud ansamblis Rumal Noorkuu või ansamblis Nexus?” õige vastus on Rumal Noorkuu.
Laupäevaks võitsid kaks pääset Pärnumaal Varbla vallas toimuvale “Kidise tiigimuusikale” Eiri Silivälja ja Helina Harjakas.

Samal ajal toimunud teises piletimängus võitsid kaks pääset laupäeval Pärnu plaažile “Monster Music festivalile” Karolin Kivimäe, Karl Martin Põldsam ja Kaspar Rätsep.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles