Päikeselised naisartistid sisustavad Kablis nädalalõpu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Kihnu Virve ja tema pereansambel on platsis, on oodata lõbusat õhtut.
Kui Kihnu Virve ja tema pereansambel on platsis, on oodata lõbusat õhtut. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kabli Päikeseloojangu festivali eelseisval nädalavahetusel annavad tooni igati särtsakad naised, kui reedel on kohal Kihnu Virve ja laupäeval Tanja Mihhailova.

Reede õhtul on Kihnu Virve Kabli külaplatsil Jüri Aarma vestlusõhtu külaliseks ja üritus jätkub hiljem Virve pereansambli kontserdiga.

“Vestlusõhtul Kihnu Virvega saab teada lihtsa, vitaalse, elukogenud ja äärmiselt sümpaatse vanamemme elust ning tegemistest,” lubas festivali üks korraldajaid Eveli Loorents. “Virvel on omamoodi jutt päikeseloojangust, mida ta saab nüüd tänu festivalile kõigiga jagada. Vestlusõhtule on oodatud kõik, kes tahavad aega veeta põnevate inimestega, sest Virve siirus ja lihtsus on kindlasti inspireeriv igaühele.”

Laupäeval Kabli rannas esinev Tanja Mihhailova esitab publikule oma kava popikuninganna Madonna lugudest.

“Tanja kontsert koosneb kahest osast: esimese osa moodustavad juba vanad head tuntud lood nagu “Bonita”, “Vouge”, “Like a Virgin”, ja teise osa uuemad hitid, nagu “Jump”,” teadis Loorents.

Kabli Päikeseloojangu festival on pakkunud külastajatele juba kuu jagu kontserdi- ja kultuurielamusi ning andnud võimaluse nautida merd, päikeseloojangut ja kvaliteetaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles