Tuletõrjesportlased tõid hulga medaleid

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti tuletõrjespordi meistrivõistlustel Viljandis oli Pärnumaa võistkondlikult Lõuna päästekeskuse järel teine, individuaalselt võideti aga seitse kuldmedalit.

Konksredeliga õppetorni ronimises oli meestest kiireim Andro Oviir, A-klassis hõivasid Lembit Laks, Madis Koit ja Timo Laks kogu pjedestaali, C-vanuseklassis võitis Markus Liiva. Naiste kuld kuulus Liina Laksile, pronksi sai Maret Kaldmäe.

100 meetri takistusriba läbimine andis Andro Oviirile teise kulla, A-klassi kaks paremat olid Timo Laks ja Lembit Laks. Markus Liiva sai C-klassis pronksi, naiste võistluses oli Liina Laks teine ja Maret Kaldmäe kolmas.

4 x 100 meetri teatejooksus said Pärnumaa mehed Marko Kärner, Marek Kaldmäe, Andro Oviir ja Alvar Oviir hõbeda, Karl Lõhmus, Markus Liiva, Madis Koit ja Timo Laks noorte arvestuses pronksi.

Mootorpumbaga hargnemise võitsid meestest Tõnis Koit, Alvar Oviir, Allar Oviir, Tõnis Laks, Ain Kärner, Marko Kärner ja Andro Oviir, noortest Madis Koit, Timo Laks, Karl Lõhmus, Raner Salumaa, Markus Liiva ja Lembit Laks. Naiste võistluses said Eidi Oago, Liina Laks, Liisi Koit, Maret Kaldmäe, Ethel Rozentov ja Kaidi Oago pronksi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles