Vallikäärus esineb omaaegne täht Bad Boys Blue

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bad Boys Blue 2012. aastal.
Bad Boys Blue 2012. aastal. Foto: promo

Reede õhtul näeb Pärnu Vallikäärus Saksamaa lembemuusika ansamblit Bad Boys Blue, kelle tipphetked jäävad paarikümne aasta taha.

Eurodisko pundile Bad Boys Blue puhusid 1984. aastal tuule tiibadesse Saksamaal Kölnis tegutsev abielupaarist muusikaprodutsentide duo Tony Hendrik ja Karin van Haaren, kes otsisid oma projekti jaoks kokku rahvusvahelise meestrio.

Nii moodustasid bändi Inglismaalt pärit John Edward McInerney ja Trevor Oliver Taylor ning USAst pärit Andrew Freddie Thomas.

Trio laulis end oma mesimagusate pophittidega kohe kuulajate südamesse ja üks hitt järgnes teisele. Ilmavalgust nägid singlid nagu “L.O.V.E. In My Car”, “You’re A Woman”, single “Gimme Gimme Your Lovin’ (Little Lady)”, “Come Back And Stay”, “Love Don’t Come Easy” ja loomulikult 1992. aasta megahitt “I Totally Miss You”.

Nüüdseks on kollektiivi esialgsest koosseisust alles jäänud veel vaid McInerney. Taylor ja Thomas on meie seast lahkunud.

McInerney on jäänud aga truuks bändi varasemale lüürikale ja rütmilisele eurodiskole. Hiljuti ilmus kollektiivil album “25”, millega ollaksegi Euroopa tuuril.

“25” on vaba romantiline eurodisko, mis toetub erksale rütmile, magusale meloodiale ja on kelmika vokaalse esitusega. Kõik lood on traditsiooniliselt romantilised, tantsulised, hingelised ja hasartsed.

Karjääri jooksul on bänd teinud koostööd mitme produtsendiga. Teiste seas on Bad Boys Bluele tootnud muusikat sakslane David Brandes, kes on eestlastele tuntud rohkem omaaegse Vanilla Ninja produtsendina.

Peale värske materjali kannab Bad Boys Blue Pärnu Vallikäärus ette kõik oma suuremad hitid.
Omaaegset menuartisti saadavad kontserdil Koit Toome koos ansambliga, vokaalgrupp Greip ja tantsumuusikaprojekt DJ TT koos Jaan Lehepuuga.

Kontserdi järelpidu toimub ööklubis Mirage.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles