Kablis saabub nädalavahetus luule- ja rokitümis

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Jääger etenduses "Avameelselt abielust".
Merle Jääger etenduses "Avameelselt abielust". Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kabli “Päikeseloojangu festivali” nädalalõpu juhatab täna õhtul Kabli külaplatsil sisse Jüri Aarma vestlusõhtu koloriitse näitleja ja luuletaja Merle Jäägeriga. Pärast seda jätkub õhtu rokibändiga Terminaator.

“Merle Jäägeri näol on tegu ääretult omanäolise ja andeka näitlejaga, kes on omapärase elufilosoofiaga, mida julgeb lopsakal moel väljendada,” tõdes ürituse korraldaja Kadri Leivategija. “Samuti on ta luuletaja, kelle osa loomingust on ka setu keeles. Kindlasti puudutatakse vestluses Aarmaga teemasid nagu teater, näitlemine, luuletamine ja setu juured.”

Vestlusõhtule on oodatud kõik, kes austavad Merca talenti ja kellele meeldib tema omapärane ja julge stiil. “Samuti on teretulnud need, kes naudivad vürtsikat diskussiooni ning tõeliselt põnevaid vestluspartnereid,” lisas Leivategija.

Hilisõhtul Kabli rannapeol esinev Terminaator kannab ette kõik oma vanad ja uued hitid. Bändi eestvedaja Jaagup Kreem on lubanud Pärnumaalastele raju õhtut.

Ligi kuu kestnud “Päikeseloojangu festival” on pakkunud külastajatele kontsert- ja kultuurielamusi ning andnud võimaluse nautida merd, päikeseloojangut ja kvaliteetaega. Festival kestab augusti lõpuni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles