Tänapäeva täika Härmas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täika.
Täika. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Viisime oma asjad sinna müüki 2 korda. 1 nädal maksab 22 euri. Lepingus on kirjas, et müüja ei vastuta ega korrasta sinu asju. Ise pead käima korras hoidmas. Ja ei vastuta varguste eest.

Läksin esimene kord oma asjadele järgi ja korjasin kokku oma riiulilt, hiljem avastasin, et 4 asja veel kadunud. Selge on ju see, et kui käid proovikabiinis, siis paned asjad sinna stangele või viid tagasi sinna, kus need eelnevalt olid.

Järgmine päev tagasi minnes leidsin asjad teiste inimeste riiulitelt, kõikidel sildid küljes minu riiuli numbriga. Hea küll sain asjad kätte.

Teine kord viisin oma tädiga uuesti asjad müüki. Käisime paar korda korrastamas, kõik asjad olid alles. Läksime siis 2 päeva pärast järgi ja mida polnud olid minu Guessi teksad. Otsisime ja otsisime, aga mida polnud olid püksid. Silt oli alles ja maha kukkunud. Ju siis oli kellelgi neid vaja ja ei jõudnud osta.

Tädil tuli kodus meelde, et tal oli üks must nahkpintsak seal. Läksime ülejärgmine päev otsima, leidis üles jälle kuskilt vanade riiete vahelt. Eelneval päeval kui olime käinud asjadel järgi, siis viskas ta ühe kampsuni tasuta asjade kasti. Ja oma asju otsides leidsime, et see kampsun on nüüd müüki pandud hinnaga 4.50 eurot enne tädil oli 1 euro. Väga kummaline.

Seega minu poolt hoiatus kõikidele, kes soovivad enda asju sinna müüki viia. Ja varastatud on sealt ennegi. Kindlasti annaks neil midagi teha seal, et vargus oht oleks väiksem.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles