Peatus.ee kubiseb vigadest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päenu linnaliinibuss Niidupargi peatuses.
Päenu linnaliinibuss Niidupargi peatuses. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

23. juulil avaldatud artiklis soovitab Pärnu Postimees laupäevast rakenduva bussireformiga seotud sõiduplaanide kohta infot otsida veebisaitidelt bussipark.ee ning peatus.ee. Paraku ei ole peatus.ee suutnud olla Pärnu linnaliinide graafikut puudutavas infos usaldusväärne enne reformi ega ole seda ka praegu, kuna see lausa kubiseb vigadest.

Näiteks on sealt siiani puudu liinide nr 11 ja 15 uued sõiduplaanid. Liin nr 6-l väljumist 8:06 Koidula gümn-ist peatus.ee ei tunnista, kuigi bussipargi info järgi on see täiesti olemas. Liin nr 14 on jagatud ebamõistlikult viieks liiniks 14-1, 14-2, 14-3, 14-4 ja 14-5, nii et igal eraldi bussil on justkui oma liin! Selle asemel, et leida kiiresti liini nr 14 sõiduplaan, tuleb eraldi läbi vaadata viis erinevat - milleks sellised ebamugavused?

Kohati on tegu lausa valeinfoga. Liini nr 18 juures on teade "Liin ei ole käigus riigipühadel." Linnavalitsuse ja bussipargi poolt avaldatud plaanidel ei ole sellekohast märget aga kusagil, mõlemal juhul on kirjas, et liin nr 18 sõidab iga päev. Liini nr 16 juures on kirjas "Mai peatuses kohtumine liini nr 14 bussiga". Aga liini nr 14 bussid ei läbigi Mai peatust! Samas reaalsed kohtumispaigad (liinil nr 14 liinidega 6, 10 ja 19) on täiesti märkimata. Absurdsuseni on asi viidud näiteks liin nr 7 bussiplaaniga, kus on üheaegselt kirjas "Liin ei ole käigus riiklikel pühadel." ja järgneval real: "Liin käigus pühapäeviti ja riiklikel pühadel." Kas ta siis käib riiklikel pühadel või mitte, jääb täiesti selgusetuks.

Seetõttu palun kõigil, kes soovivad usaldusväärset infot uue bussiliikluse kohta, hoiduda peatus.ee-st, kui vähegi võimalik, ning kasutada info hankimiseks bussipargi või Pärnu linna kodulehte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles