Sõudjad elavad suurest olümpiamelust eemal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo.
Kaspar Taimsoo. Foto: PP

Täna Eesti aja järgi kell 13.30 läheb Eesti paarisaeruline neljapaat Etonis Dorney järvel olümpiamängude võistlustulle. Eelsõidus on meie meeste vastased itaallased, ameeriklased, venelased ja prantslased ning otse poolfinaali pääseb kolm paati. Neljas koht jätkab võistlemist lohutussõidus.

“Kolme sekka tulemisega ei tohiks probleeme tekkida. Läheme kindlasti selle peale välja, et vahesõitu ei peaks sõitma,” rääkis Kaspar Taimsoo Skype’i vahendusel esimestest eesmärkidest. Lõppeesmärk on neljapaadil mõistagi medal.

Sõudjad elavad Londonist 40 kilomeetri kaugusel Etonis täielikult suurest olümpiamelust eraldatuna.

“Väike linnak, rahvas, kes siin ringi liigub, on ainult sõudmisega seotud,” ütles Taimsoo. “Tunne on, nagu oleks maailmameistrivõistlustel või MK-etapil. Samad näod ümberringi. Samas on see hea, sest mõtted ei lähe muude asjade peale, vaid püsid ainult oma teema juures. Suures olümpiakülas tekiks võib-olla kiusatus teisi spordialasid vaatama minna, aga sellest jääme esialgu eemale.”

Taimsoo märkis, et ainus asi, mis tuska võib valmistada, on tugev küljetuul.

“Loodame, et võistluspäeval saame ikka alla- või vastutuult sõita,” rääkis Taimsoo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles