Cancellara läheb starti

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabian Cancellara.
Fabian Cancellara. Foto: Reuters.

Laupäeval Londoni olümpia jalgratturite grupisõidus soodsal positsioonil olles kukkunud ja paremale õlale viga teinud Fabian Cancellara asub täna kaitsma temposõidu kuldmedalit. Sellise teate edastas Šveitsi olümpiakomitee, vahendab Spordipartner.ee.

Pühapäevasel treeningul ütles Cancellara, et õlg teeb talle valu, kuid pärast seda pole neljakordne maailmameister end ajakirjanikele kättesaadavaks teinud. “Tunnen ikka veel valu, kuid üritan tavarattaga trenni teha. Loodetavasti kõik toimib,” kirjutas Cancellara Twitteris.

Eraldistardi valitsev maailmameister Tony Martin murdis tänavusel Touril randmeluu ja tema hooaeg pole kulgenud soovitud rada mööda. Sakslase hinnangul tuleb tänasel 44 kilomeetri pikkusel distantsil pidada suursoosikuks brittide iidolit, Prantsuse velotuuri võitjat Bradley Wigginsit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles